Shop Mobile More Submit  Join Login
×

Ægteskab er på tilbagegang. Mens det er en ofte gentaget statistik, at 50 procent af første ægteskaber ender i skilsmisse, er dette nummer forblevet uændret i de sidste 30 år. Skilsmisse satser varierer også med partnernes uddannelsesniveau, religiøse overbevisning, og mange andre faktorer.

 

Når skilsmissen sker, resulterer det i vanskeligheder for voksne såvel som børn. For voksne, kan skilsmisse være en af ​​livets mest stressende livsbegivenheder. Beslutningen om en skilsmisse bliver ofte mødt med ambivalens og usikkerhed om fremtiden. Hvis børn er involveret, kan de oplever negative effekter såsom benægtelse, følelser af svigt, vrede og skyld.

 

Skilsmisse kan være nødvendigt og det sundeste valg for nogle, mens andre måske ønsker at prøve at redde hvad der er tilbage af unionen. Når par oplever problemer kan de spekulerer på, om det kunne være en hensigtsmæssig mulighed at søge ægteskabsrådgivning. Her er syv gode grunde til at starte i parterapi hos Mikael Hoffmann:

 

1. Kommunikationen er blevet negativ. Når kommunikationen er forværret, er det ofte svært at få det at gå tilbage i den rigtige retning. Negativ kommunikation kan omfatte alt, der efterlader én partner følelsen af at være deprimeret, usikker, set bort fra eller ønsker at trække sig ud af samtalen. Dette kan også omfatte tonen i samtalen. Det er vigtigt at huske, at det er ikke altid, hvad du siger, men hvordan du siger det. Negativ kommunikation kan også omfatte enhver form for kommunikation, der ikke kun fører til sårede følelser, men følelsesmæssigt eller fysisk misbrug, såvel som nonverbal kommunikation. Parterapeut Mikael Hoffmann har masser af redskaber og værktøjer, som kan føre jer på rette vej igen.

 

2. Når en eller begge parter overveje at have en affære, eller en partner har haft en affære. Gendannelse fra en affære er ikke umuligt, men det kræver en masse arbejde. Det kræver engagement og en vilje til at tilgive og komme videre. Der er ingen magisk formel for at komme fra en affære. Men hvis begge personer er engageret i terapi-processen og er ærlige, kan ægteskab reddes.

 

3. Når parret synes at være "boende på den samme plads." Når par bliver mere som bofæller end et ægtepar, kan dette indikere et behov for rådgivning. Det betyder ikke, hvis parret ikke gør alt sammen er de i vanskeligheder. Hvis der er en mangel på kommunikation, samtale og intimitet eller andre elementer parret synes er vigtige, og de føler, at de bare "sameksistere", dette kan være en indikation af, at en dygtig parterapeut kan hjælpe med at finde frem til, hvad der mangler, og hvordan I kan få det tilbage.

 

4. Når partnerne ikke ved, hvordan man kan løse deres uoverensstemmelser. Når et par begynder at opleve uenighed, og de er klar over den uenighed, vel vidende, er kun halvdelen af ​​kampen. Mange gange har jeg hørt par siger, "Vi ved, hvad der er galt, men vi ved bare ikke, hvordan man kan ordne det.". Dette er et perfekt tidspunkt at få en tredjepart involveret. Hvis et par er kørt fast, kan Mikael Hoffmann få dem til at bevæger sig i den rigtige retning.

 

5. Når en partner begynder at reagerer på negative følelser. Ofte bliver det vi føler indvendigt  udstillet på ydersiden. Selv hvis vi er i stand til at maskere disse følelser i et stykke tid, er de bundet til overfladen. Negative følelser som vrede eller skuffelse kan blive til sårende, undertiden skadelige adfærd. En god ægteskabsrådgiver kan hjælpe parret med at redde trådene ud i de negative følelser og finde bedre måder at udtrykke dem på.

 

6. Når den eneste løsning synes at være adskillelse. Når et par er uenige eller anfører at en pause ville være nyttig. Men når en timeout bliver til en overnatning væk fra hjemmet eller i sidste ende fører til en midlertidig adskillelse, dette kan indikere et behov for rådgivning. Det at tilbringe tid væk fra hjemmet kan normalt ikke løse situationen. I stedet for at det styrker den tanke, at tiden væk er nyttig, fører det ofte til yderligere fravær. Når den fraværende partner er tilbage, er problemet der stadig, men undgås ofte, fordi tiden er gået.

 

7. Når et par opholder sig sammen for børnenes skyld. Hvis et par finder det klogt at blive sammen for børnenes skyld, kan det hjælpe at inddrage en objektiv tredjepart. Ofte tror par, ​​at de gør det rigtige, når de opholder sig sammen men faktisk er det til skade for børnene. Tværtimod, hvis parret er i stand til at løse problemet og bevæge sig mod et positivt og sundt forhold, kan dette være den bedste beslutning for alle involverede. Børn bør aldrig være den afgørende faktor, når par skal beslutte om de vil bo sammen. Børn er generelt meget intuitive og intelligente. Uanset hvor meget et par kan synes, de er i stand til at eftergøre deres lykke, vil de fleste børn være i stand til at fortælle dem det.

 

Alle ægteskaber kan ikke reddes. I processen med ægteskabsrådgivning hos Mikael Hoffmann kan nogle par opdage det er sundere for dem at være fra hinanden. Men for de relationer der kan reddes og de ​​par der er villige til at forpligte sig til processen, kan ægteskabsrådgivning kan være i stand til at minde dem om, hvorfor de forelskede sig og parrene kan udvikle sig i en positiv retning derfra.

Føler du dig nogensinde for overvældet til at håndtere dine problemer? Hvis ja, er du ikke alene.

Mere end en fjerdedel voksne oplever depression, angst eller anden psykisk lidelse i et givet år. Andre har brug for hjælp til at deale med en alvorlig sygdom, vægttab eller rygestop. Derudover har andre svært ved at håndtere problemer i forholdet, fyringer, død af en elsket, stress, misbrug eller andre problemer. Og disse problemer kan ofte blive invaliderende.

En psykoterapeut København kan hjælpe dig med dette.

 

Hvad er psykoterapi?

En psykolog kan hjælpe dig med at arbejde dig igennem sådanne problemer. Gennem psykoterapi, hjælper psykoterapeut København folk i alle aldre til at leve et lykkeligere, sundere og mere produktivt liv.

I psykoterapi hjælpes mennesker med at udvikle sundere og mere effektive vaner. Der er flere tilgange til psykoterapi - herunder kognitiv adfærdsterapi, interpersonelle og andre former for samtaleterapi som hjælper enkeltpersoner med at arbejde gennem deres problemer.

 

Psykoterapi er et samarbejdsprojekt behandling baseret på forholdet mellem en person og en psykoterapeut København. Funderet i dialog, giver det et støttende miljø, der giver dig mulighed for at tale åbent med nogen, som er objektive, neutrale og ikke-dømmende. Du og din psykoterapeut vil arbejde sammen om at identificere og ændre tanker og adfærdsmønstre, der holder dig fra at føle dit bedste.

 

Når du er færdig med forløbet, vil du ikke kun have løst problemet, men du vil have lært nye færdigheder, så du bedre kan klare de udfordringer som opstår i fremtiden.

 

 

 

Par, der går gennem et ægteskabs krise er ofte fristet til higer for de gamle dage, hvor de stadig så hinanden gennem rosenfarvede briller. Folk ser normalt på denne tid som bryllupsrejse fasen. Med forholdet stadig i sin vorden, er partnere, fanget i en hvirvelvind af passionerede følelser, ude af stand til at finde nogen fejl i hinanden. Det er fordi denne meget idealistiske fase midlertidigt skjuler sandheden, at et ægteskab består af to separate mennesker med forskellige perspektiver på livet.

Når gnisterne stopper flyvende og tingene falder til ro lidt, vil du i sidste ende komme til ansigt til ansigt med jeres forskelle, og den erfaring kan være meget traumatisk for nogle ægtefæller.

Og så et par naive syn på, hvordan forholdet skal være er knust i den nøgterne kølvandet på virkeligheden. Nogle er ligefrem væmmes med pludselig at indse, at deres ægteskab er i virkeligheden langt fra perfekt. Hvordan kunne et ægteskab, der startede så vidunderligt ender i sådan en sørgelige tilstand? Det er det samme spørgsmål, der holder mange en desillusioneret ægtefælle fra at nægte eksistensen af ægteskabskrisen, som er stirrer dem i ansigtet.

Således nogle partnere vælger at tænke tilbage til en problemfri fortid, som ønsker tingene kunne gå tilbage til den måde de var før. Men denne form for ønsketænkning er skadelig i det lange løb, fordi du er nødt til at anerkende alle aspekter af forholdet, det være sig god eller dårlig.

Men der beskæftiger sig med de negative ting, der skal gøres på en konstruktiv måde. Bare fordi du er nødt til at tage et hårdt kig på de ikke-så-behagelige øjeblikke af ægteskabet betyder det ikke, du skal begynde at skyde skylden på hinanden for den måde, tingene er nu.

Jeg vil gerne have dig til at overveje de grundlæggende årsager bag dine nuværende problemer og behandle dem i overensstemmelse hermed. Selvfølgelig, problemer i parforholdet er ikke det samme som at sige, et problem med din computer, som kræver en enkel løsning.

Et ægteskabeligt krise er noget, men enkel, og tage det første skridt til at beskæftige sig med det er ofte den sværeste. Dog skal det ske; ellers, nægter at anerkende og forstå det er kontraproduktivt. Historien har en måde at gentage sig selv, så du er nødt til at løse denne del af dit ægteskab til at stoppe jer fra at gentage de samme adfærdsmæssige cyklus igen og igen.Denne måde, vil du nødt til at sidde ned med din ægtefælle og sørg for du er på samme side.

Først en god opstilling af mål session er en glimrende måde at rense luften om, hvilken retning ægteskabet skal tage.

Dette er en af de mest almindelige ting par kæmpe om. Så det er bedre at få alt ud i det åbne og gøre en revurdering af de ting, du gerne vil udrette som et par og individuelt.

Så smertefuldt som det første skridt kan være, får du til bunden af dine uenigheder ved at tage en anden se på oprindelsen af forholdet. Dette i sig selv er en kæmpe bule i et ægteskab krise, fordi du derefter kan gå videre til næste trin.

I det lange løb, at komme forbi denne første udfordring er en fordel, da det vil markere begyndelsen på et nyt forhold med din ægtefælle. Selv om dette ikke kan være alfa-omega-løsning, det er helt sikkert det gennembrud, du behøver.

Du ønsker at have det bedst mulige forhold til din partner, men du ikke ønsker at gå overbord med din kærlighed og ros. Hvis du opdager, at omklamring forstyrrer dit forhold, så prøv at være sammen, men uafhængige, at give slip på kontrol, opfylder dine behov andre steder og respektere dine personlige grænser. Træffer beslutningen om at få et mere afbalanceret liv er en måde at vise kærlighed til din partner uden at være omklamrende.

Være sammen, men uafhængige

Du kan udtrykke kærlighed til din partner ved at tilbringe tid sammen laver forskellige ting.Ved at være i samme rum og nyder forskellige aktiviteter, vil du styrke din forbindelse uden at være omklamrende. Du kan endda tilslutte din betydelige andre i hendes foretrukne aktivitet hver gang i et stykke tid at vise interesse for, hvad hun elsker.

Giv Slip på kontrollen

Hvis du har svært ved at vise kærlighed uden at være klæbende, kan du forsøge at holde på magten i dit forhold.
 Ved at give slip på kontrollen, er du vise kærlighed til din partner og lade ham vide, at du erkender, at du ikke altid at være i gebyr. Du er også viser ham tillid og respekt ved at give slip på frygten for, at han vil forlade dig.

Mød dine behov andetsteds

Du er sandsynligvis dræne din partner, hvis du ønsker at hende til at opfylde alle dine behov. Feed din behov for forskellige ting, såsom venskab, samtale og bekræftelse fra andre mennesker ud over din partner, foreslår personalet på eHarmony.com. Måske har du ikke fanget op med en betroet ven i et stykke tid, eller du går glip af de samtaler, du plejede at have med din søster. Forfølge andre aktiviteter. For eksempel, tilmelde dig en klasse. Din partner vil respektere, at dit forhold er afbalanceret, og at du både har dine egne interesser.

Respekter personlige grænser

Respekt for dine egne personlige grænser er en grundlæggende måde at vise kærlighed til din partner uden at være omklamrende. Hvis du er fristet til altid finde tilfredsstillelse i din partner, vil han blive hurtigt drænet, og du vil til gengæld føle et slag for din følelse af selvværd. Respekter dine personlige grænser ved at gøre beslutningen om at have tillid til dig selv i stedet for at lede efter validering i din partner. Dette vil hjælpe dig med at undgå disrespecting dig selv ved at være for sårbar eller for trængende med din betydelige andre.

Sokrates, den store græske filosof, sagde engang til en discipel, "Mit råd til dig er at blive gift.  Hvis du finder en god kone, vil du være glad, hvis ikke, vil du blive en filosof. "

 Faktisk har vi i dag mange filosoffer og krise.  I vor tid har der været en hidtil uset stigning i brudte relationer.  I USA anslås det, at én ud af to ægteskaber ender i skilsmisse.  Enlige forsørgere er fordoblet i de sidste 20 år.  Kun ét barn i to vil have forældre, der var gift, når han eller hun blev født, og hvem der skal have boet sammen indtil barnet vokser op. 1.

Hvad vi behøver, er fantasi, ikke beskyldninger i parforholdet.
  Ligesom en meteorit ind i jordens tyngdefelt, er ægteskabet og familien gå i opløsning.

 Det værste, vi kunne gøre nu ville være at komme ind i en debat om, hvem der har skylden: den enkelte eller samfundet, velstand eller sekularisering.  Hvad vi behøver, er fantasi, ikke beskyldninger, optimisme, ikke pessimisme. 
 
Universet er rummet forfatteren af væren skaber for menneskeheden gennem en handling for tilbagetrækning
 
 Den konklusion?  Universet er rummet forfatteren af ​​væren skaber for menneskeheden gennem en handling for tilbagetrækning.  Ingen enkelt handling fra psykolog eller parterapeut viser den kærlighed og generøsitet implicit.

 I en blændende parallel, gælder det samme i menneskelige relationer. 4.

 I begyndelsen af ​​livet, er der ingen andethed.  Skelner ikke Et nyfødt spædbarn mellem sig selv og resten af ​​universet.  Den kender og bekymrer sig kun om sine egne behov.  Når det græder, er det at sige: "Jeg vil Mor, jeg ønsker at blive fodret, jeg ønsker at blive holdt, jeg ønsker at blive spillet med, og hvis du ikke gør alt, hvad jeg vil, med det samme, vil jeg ødelægge dit liv . "Der er ikke plads til en anden.  Som børn udvikles og modnes, begynder de at finde den anden som en separat enhed.  De begynder at have relationer, de begynder at drage omsorg for den anden.  Denne proces er afgørende for en sund udvikling.

 Som voksne ved vi, at for at virkelig elsker, er du nødt til at trække dig fra din "center" (ego) og skabe plads til en anden person i dit liv.  Et forhold i krise handler om kontrol.  Når en partner dominerer de andre, krævende af ham eller hende til at overholde, og undertrykke hans / hendes personlighed, er muligheden for et forhold pustede ud.  Ægte kærlighed ikke blot respekterer individualitet af det andet, men faktisk søger at dyrke det.  Kærlighed, ligesom handling af skabelsen, er den modige handling at skabe plads til tilstedeværelsen af ​​den anden.  Når mennesket bevæger sig væk fra sig selv, og nåede ind i hjertet og sjælen i et andet menneske, han emulerer G-d, der vælger at udsætte sig selv for at give plads til den anden.  Stephen Hawking var forkert i sin bog A Brief History of Time.  Det er ikke gennem teoretisk fysik, at vi vil nærme sig en forståelse af "sindet af G-d." Det er ved at gøre plads til en anden person inden i en selv.

 En ung mand og kvinde var på en date.  For to solide timer, han talte om sig selv, hans resultater, hans succeser og ideer.  Og så vendte han sig mod hende og sagde: "Nok af mig at tale om mig selv.  Nu, hvad synes du om mig? "

 Der er to simple engelske ord, som illustrerer dette mystiske begreb sammentrækning.  Ordene "jord" og "sjæl". De adskiller sig ved blot ét bogstav.  Men de repræsenterer to modpoler: det materielle og det åndelige.  Ordet "jord" repræsenterer materialet.  Ordet "sjæl" repræsenterer det åndelige.  Forskellen i stavemåden er "jeg" versus "U." Når en person tænker kun om "jeg", han er selvoptaget og kan ikke gøre tilstrækkelig plads til at give næring til et andet.  Men når han tænker på "U", ved at flytte sig ud af den måde, han gør plads til en anden person i hans liv.  Han er parat til at leve dybere og kærlighed dybere.

Det er selve mangler og ufuldkommenheder din ægtefælle, der giver dig mulighed for at vokse til noget større end dig selv efter krise.
 
 Svaret er i bevægelse og dyb krise.  København er ikke blot en by i den tidlige fase af bronzealderen.  De har også symboliserer to dimensioner af ethvert menneskes personlighed.  Vi er en blanding af ro og spænding.  Vi har medfølende instinkter, men vi må kæmpe imod egoistiske dem så godt.  Vi har lys, men vi skal også beskæftige sig med skygge.  Begge er ægte dele af vores flerdimensionale personligheder. 

En flirt touch er spændende og intim, og endnu, det er harmløst og afslappet. Find ud af, hvordan man kan flirte ved berøring og forstå verden af ​​kropssprog flirte lige her.

Det er ikke nemt at flirte, især når du ikke kan få til at tilbringe noget tid alene med den eneste ene.

Men du kan stadig få dit budskab igennem med en flirt touch, og uden at overdrive det.

Lær hemmelighederne bag, hvordan man flirte ved at røre uden at sige et ord.

Hemmeligheden bag en flirt berøring

Nogensinde følte en snurre af spænding haste op din rygsøjle, når en god leder person af det modsatte køn børster din arm uden synlig grund?

Nå, er du ikke alene. En uventet berøring kan være varm og fuzzy til bare om nogen, og det er altid en god måde at vise, at du har noget mere end "bare venner" i tankerne.

En anden persons touch (vi taler om det modsatte køn her!) Er altid beroligende, og alligevel på samme tid, efterlader os føler skylles og lidt ubehageligt. Men kan man ikke hjælpe, men ønsker mere.

Hvordan at flirte ved berøring

En fyr, der bliver berørt af en pige i midten af ​​en samtale kan ikke hjælpe, men forbindelse til hende seksuelt, og en pige, der føler håndfladen af ​​en fyr vejlede hende nedre del af ryggen uventet kan ikke undgå at føle snurre rush ned hendes rygrad .

Det sker naturligvis, ikke sandt?

Der kan have været tidspunkter, hvor du befinder dig midt i en søvnig samtale, mens denne ven bare droner på og om de problemer, de har med at få med deres tredje Tantes oldemor. Men så, når denne ven griber din håndflade blidt og beder dig om en udtalelse, kan du ikke hjælpe, men glide lidt op, og tage dig sammen.

Det er ikke fordi du blev rørt af den kedelige historie, men fordi du pludselig varmet op til denne ven, og kun for det øjeblik, du rent faktisk indså, at din chat-mate er et medlem af det modsatte køn.

Og bare for at et øjeblik, flash tanker om mere end blot holder hinanden i hænderne over dit sind. Yeah, yeah ... Jeg ved, du har følt det. Du behøver ikke at vride sig og protestere. Og det overraskende faktum om det er, at det sker for alle! Uanset hvor god leder eller charmerende enten af ​​jer er. Men ja, det kan få uhyggelig, hvis berøring dvæler alt for længe!

Hvorfor får vi glade ved en flirt touch?

Så hvorfor sker det? Hvorfor har vi (selv om det er for bare et øjeblik) bliver tiltrukket seksuelt til denne ven pludselig, bare på grund af en simpel uventet touch? Jo, ser du, det er alle i vores hoved. Vores sind er programmeret på en sådan måde, at en human touch udløser en positiv følelse i os. [Læs: Hvordan man har sex med en ven ]

Real life flirte hånd og følelsesmæssige forbindelser

Og det gør en enorm indflydelse på hvem vi bliver tiltrukket af. Virkningen af ​​touch er meget stærkere end vores sanser som syn, lugt eller lyd. Lad os bare overveje i løbet af denne tanke.

Nu hvorfor tror du folk med at finde det meget lettere at åbne op, mens feste? Og hvorfor er det, at det er så nemt at kysse nogen på dansegulvet, selvom det er bare venner? Nej, det er ikke den sprut og musik (selvom de spiller en lille del). Det er faktisk alt i magt legende rørende. Vores følesans er så stærk, når det gælder tiltrækning mellem kønnene, at det overmander alle andre sanser tilsammen, omend kortvarigt, eller indtil en af ​​jer komme tilbage til dine sanser.

Det betyder at du kan du blot trykke på et medlem af det modsatte køn på den rigtige måde og tiltrække dem, bedre end du ville have været i stand til at gøre på nogen anden måde.

Følesansen hos mennesker er så følsomme som følge af dagens samfund. Når nogen, som du kender som "bare en ven" holder din hånd ved et uheld, det kommer som en overraskelse. Kan du huske sidste gang du var i en situation, hvor en anden person af det modsatte køn rørt dig koket? Er du sikker kan ikke glemme, at personen, kan du? Det faktum, at du kan huske, at flirtende person så nemt bare demonstrerer magt flirte rørende. [Læs: Bedste steder at gå på en date ]

Den virkelige Kunsten at flirte ved at trykke

Flirte ved utilsigtet berøring betyder ikke manhandling og pawing på den anden person. Det er den subtile kunsten at tegne en person tættere på dig med din dvælende touch. Men denne form for flirt er aldrig let, og der er en masse større chance for at du bliver mærket slutty eller liderlig snarere end en kølig kat.

Nogle mennesker tryk hele tiden, hvilket gør dekodning disse tegn desto hårdere. Men hvis du ved, hvordan man griber det an på den rigtige måde, og komplimenterer dine utilsigtede berøringer med din tone og kropssprog, vil du ikke bare få budskabet igennem, vil du have din date over dig!
Bad og bobler
For meget sprut kan være en passion-killer så tage en friaften saucen, og nyde bobler af badet sort i stedet. Der er intet som en varmeophobning at sætte varmen tilbage i dit kærlighedsliv.
Seasonal Skin
Støv ned soppebassinet, fyld den med varmt vand og derefter trodse kulden for en plet af vinter nøgenbadning, foregiver du er i et varmt karbad i sneen. Når frosten begynder at bide, bundte inde for en delt varmt brusebad.
Strike a pose
Julen er det perfekte tidspunkt til at oprette dit eget foto-shoot, så får snap glad og begynde at posere for hinanden foran linsen. For at cheesy julekort dækning, indstille timeren, så du kan kæle sammen til en serie af skud.
Take-Away For Two
Gem madlavning til juledag og orden i din favorit kinesisk take-away. Dæmp lyset, sætte noget musik på, og have en gå på fodring hinanden med pinde.
Bit Of Rough
Behandl hinanden til et hjem spa ved at sætte et par fluffy håndklæder på sengen og tager på skift massage baby olie ind i hinandens hud. Du vil føle dine bekymringer flyde væk, og din hud vil blive overladt følelse silkeblød og uimodståelig.
Afspilning af Footsie
Soothe handlede-out fod med en DIY fodbad. Fyld halvdelen af ​​badekarret med varmt vand, tilføjer din favorit duftende æterisk olie, der er nedsat to stole ved siden af ​​hinanden, og nyde en hans 'n' hendes fod blød.
Santa, Baby!
Du behøver ikke at plaske ud på dyre undertøj til at give din partner en julegave, bare mode en saucy tøj ud af glimmer og en Santa hat.
Få Saucy
Hvorfor vente til jul til at sidde fast i æske chokolade? Rifle igennem for at finde de smattet bløde centre derefter oprette din egen chokolade fondue og skiftes til at fodre hinanden jordbær dyppet i chokolade.
Dirty Dancing
Det er en smule osteagtig, men det album af julemusik er bundet til at få dig to bopping rundt i stuen. Serveres op nogle gløgg, skru op for lyden og derefter nyde en fjollet julegave diskotek for to.
Alt, hvad jeg ønsker for julen
Sætte pen til papir og skriv din partner en liste over alle de ting, du gerne vil have til jul, som julemanden kan ikke give dig, uanset om det er morgenmad på sengen eller noget lidt mere saucy ...
Time For A Tipple
Brygge op at kærlig følelse med en hyggelig drink til to. Lav din egen gløgg, sætte nogle Champagne på chill eller købe nogle særlige festlige ale. At julestemning er forpligtet til at sætte dig i den rette stemning.
Festive Foodie
Find vejen til din partners hjerte ved madlavning op en særlig candle-lit middag. Vælg godbidder, som er festlig endnu sundt, så du har masser af energi for natten forude.
Sweet Tooth
Hvis du ikke kan modstå en klat brandy smør kommer julen, hvorfor ikke gøre det til et flirtende spil? Prøv at fortærer den bløde, boozy smør ud af hinanden snarere end din budding - sjov, Foxy, og meget mindre fedende end at have det på hakkekød tærter.
Christmas Gift
Sæt på nogle Christmas strømper så pak dig op som en julegave og inviter din partner at pakke dig under træet.
Light My Fire
Hold gnisten i live ved at fylde huset med stearinlys og derefter hilsen din kæreste på døren i dit mest fantastiske undertøj.
Jul Kisses
Prøv at henkastning huset med klaser af mistelten - der vil vise din partner hvor meget du holder, og vil sikre en festlig kys er aldrig langt væk.
Bedroom Picnic
Julen er en tid til at hengive sig til velsmagende lækkerier, så hvorfor ikke købe et par festlige godbidder til et soveværelse picnic hvor ingen redskaber er tilladt - ikke engang dine hænder?
Advent Adventure
Gør din partner deres helt egen julekalender i år. Hver dag tilbyde op en lille pressie eller blot efterlade en note beskriver, hvad de kan se frem til efter en hård dags arbejde.
Julemandens Grotto
Klæde sig ud som julemand og julemandens lille hjælper. Der er masser af ting Santa muligvis brug for en hånd med - såsom at tage ud at rød dragt ...
Facebook, Twitter og sociale medier er nye værktøjer i online datingsider rige. Mens de fleste løsninger bruger Facebook eller Twitter til at gøre ting som gør det lettere at logge ind eller befolke deres dating site med data, få virkelig bruge den sociale graf til at forbinde dig med potentielle hjælpere.

Tråd er et værktøj, der bruger Facebook sociale graf til at hjælpe dig med at finde folk til dato er baseret på venners venner. Efter alt, er du sandsynligvis kommer til at være mere komfortabel og mere succes i din dating bestræbelse, hvis du har et fælles link og en fælles ven.

Det problem, de har til hensigt at løse, er, at dating sites er uægte og risikabelt - noget, som mine venner i dating industrien faktisk fortælle mig på en ugentlig basis. Så datingsider forsøger at løse dette problem med autentiske, rige profiler (baseret på din Facebook-profil) og med venner kautionerer for dig. Tråd hævder en højere succesrate end de fleste dating websites - noget der sandsynligvis er ikke så svært at gøre.

Tilmelding kræver blot forbinder med Facebook datingsider-siderafdating.dk/. Din datingsider info og venner derefter udfylde din profil, så kan du enten spørge nogen til at introducere dig eller hjælpe play matchmaker. Ønsker bevis det virker? En af grundlæggerne faktisk afsløret, at han nu er på sin tredje date med en kvinde, han mødte på tråd. Det er "praktisere hvad du prædiker" i aktion.


Tråd bare giver mening, selv om der har været lignende forsøg på denne i fortiden. Men datingsider er slick, veldesignede, og bakkes op af Facebook - en vindende kombination. De har rejst $ 1,2 millioner i støtte, så de er godt på vej til at ændre dating verden.

Velkommen til Zoosk, det romantiske sociale netværk! Zoosk gør det muligt for dig at skabe og dele din romantiske rejse.
Hvem skal kunne se opslag, som denne app laver for dig på din Facebook-tidslinje:
Offentligt

Dine profiloplysninger: fødselsdag, Synes godt om-tilkendegivelser, sted, civilstand og oplysninger om forhold

Er du vegetar på jagt efter en meatless makeout sesh? Der er en datingsider site for dig. Christian Eve, på udkig efter en Adam? Der er en dating site for dig. Ayn Rand fan på jagt efter romantik? Der er en dating site for dig, også!

Som Business Insider rapporter , er online dating en milliard dollar business ($ 2,1 mia at være helt nøjagtig), og niche dating sites spiser op markedsandelen. Whitney Thompson, der var plus size vinder på ANTM, startede den store og smukke , hvor kvinderne er "alle større end str. 6." Der er også VeggieDate, Geek2Geek og The Atlasphere, for tilslutning af beundrere af The Fountainhead og Atlas Shrugged. Lisa, der mødte sin mand på datingsider, siger: "Herren var absolut i det hele vejen."

Men her er et spørgsmål: Ved at få niche med dine interesser, ikke er du udelukke en bunke af folk, du kan virkelig komme sammen med? Må ikke vegetarer og kød spise forelske fra tid til anden? Hvad hvis du tilmelder dig en kat elskere websted og din eneste sande kærlighed, din soulmate er på en hund elsker site? Kunne ikke en kvinde, der aldrig har læst The Fountainhead ende op i en salig forhold med en mand, der luuuuuves det? (Uh.. Hmm.) Anyway, jeg gætte deltage i en niche dating site betyder ikke nødvendigvis, at du begrænser dig selv. En kvinde ved navn Alana fortæller Business Insider: "Grunden til, [jeg kom datingsider] er fordi jeg var på udkig efter en bestemt type individ ... Men ville jeg betragter mig selv som en landmand nr.?"
Ved du hvor man kan gå at møde nogen? Klokken fem om eftermiddagen, ved du, hvor din fremtid dato er? Hvis du ikke kender svaret på disse spørgsmål, måske du sidder fast i samme skure med at gå på arbejde og komme hjem med noget meget af et socialt liv at se frem til. Hvis du ønsker at møde flere mennesker og har flere datoer - prøv fem.

Fem gode steder at møde nogen til stævnemøde:

# en: The Internet

Hundredtusindvis af mennesker har mødt store datoer på internettet. Online dating sites og chatrooms er muligheder for at møde folk, der deler dine interesser, når du er for genert til at gå ud og tale med folk ansigt til ansigt. Der er nogle advarsler, dog. Vær forsigtig med ikke at afsløre for meget om dig selv alt for hurtigt. Har en anonym dating stævnemøde og bruge det indtil du føler, du kan stole på den person, du forbinder med. Brug de samme forholdsregler, du ville bruge i mødet med en fremmed overalt. Det er meget muligt at møde nogen vidunderlige online, men det er også muligt at møde ækle tegn, der fortæller løgne.

# To: Boghandlere

Et af de fem bedste steder at mødes med nogen, er en boghandel stævnemøde. Boghandlere kan være gode steder at møde folk, der deler en lignende intellektuel nysgerrighed. Shop i dine almindelige sektioner, men vær opmærksom på andre, der også er shopping der og starte en samtale om de bøger og forfattere du kan lide at læse. Når du taler med nogen, hvis de spørger dig et spørgsmål, og du er interesseret i dem, datingdanmarkcoaching.dk/singl… give mere end en ét ord svar.

For eksempel, hvis den person, du møder spørger, om du kommer til at boghandel ofte ikke bare svare med, "Ja." Giv dem et svar, der er i det mindste en hel sætning, hvis ikke et afsnit. "Ja, jeg prøver at komme her ofte efter jeg kommer hjem fra kontoret, gå min hund, og afslutte mine lektier til min astronomi klasse." Med denne type svar, du har lige givet den person, der nok information til at spørge dig flere spørgsmål og fortsætte samtalen. Det viser du er interesseret nok til at komme til at kende dem lidt mere.

# Tre: Børns sportsbegivenheder

Hvis du har børn, sportsbegivenheder er formentlig en naturlig del af dit liv. Disse begivenheder er generelt grupper af mennesker, der deler en fælles interesse og kan være en måde at møde andre enlige forældre stævnemøde. Du vil heller ikke behøver at bekymre sig om den anden person blive skræmt væk af det faktum, at du har et barn.

# Four: The isenkræmmer

Dette er et godt sted at gå, hvis du er en kvinde. Du vil finde masser af mænd der, og de fleste af dem vil være glade for at hjælpe dig med at finde de materialer, du leder efter. De har også som regel nyde forklarer værktøjer og hjem reparation ideer til dig. Look at se, om de mennesker, du stiller spørgsmål er single. Hvis du ikke kan fortælle højre væk, så spørg dem tidligt, hvis deres kone nogensinde kommer med dem til hardware butik.

# Five: Den lokale købmand

Et af de bedste steder at møde nogen er din lille kvarter købmand. Gå der efter arbejde. Den lokale butik, der er lille i omfang og henvender sig til kvarteret kunderne er steder, hvor singler kan lide at shoppe stævnemøde. De store kæder har for mange mennesker og er upersonlig. Mor og pop butikker er venligere og nemmere at starte en samtale i.

Her er fem bonus ideer:

1. Hvis du er genert, øve smilende, hvilket gør øjenkontakt, og siger goddag til mindst fem nye mennesker om dagen.

2. Gør fem aktiviteter om måneden, der videresender muligheden for at dit møde nogen til dato. Gå ud til nye steder, og lave en plan i din kalender, at du følger.

3. Husk at gøre følgende fem ting, når du går ud:

* Spejder plads til at se, om der er nogen til at mødes, * flytte i nærheden af dem, stævnemøde stille et spørgsmål;

* Starte en samtale, og hvis de synes interesseret, * udveksle kontaktoplysninger.

4. Har "dating" kort lavet op at få din anonyme e-mail-adresse, der er sikkert at give ud.

5. Når du har gjort alle de ovennævnte, give dig selv det mål, at du vil finde og tale med fem mænd / kvinder om ugen. Dette mål vil få dig ud af huset, gøre dig tænke på de bedste steder at gå, og give dig en mission at udføre.

Klokken fem om eftermiddagen, har du steder at gå og folk til at mødes stævnemøde. Begynd at arbejde på nogle af ovenstående. Prøv fem.
Briterne på dette datingside er delt mellem USA og Storbritannien. For at finde en britisk fyr i dit område, skal du blot logge ind, søge inden for dit land, og begynde at e-maile. Det vil tage lidt tid for os at vokse sig stor og stærk, og at finde briterne lever i alle amerikanske stat, så skal du tilmelde dig i dag, og hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed. I et forsøg på at øge vores vækst af medlemmer, har vi besluttet at vedtage en traditionel dating site tilgang til medlemskab. Nye medlemmer kan tilslutte sig gratis, tilføje fotografier, søge medlemmer, kys på medlemmerne, og endda bruge vores matchende app. Ha 'det sjovt!

Find din helt egen datingsider, David Beckham, Hugh Grant, Orlando Bloom, Jude Law, Sean Connery, Prince Harry, listen fortsætter. Det er hurtigt og nemt. Hvem ved, hvem du vil finde venter indeni?

Vi giver dig kun med virkelige profiler og gratis registrering! Det er en rigtig gratis site! Tilmeld dig nu og begynde online dating af nye mennesker og nyder kommunikation! Dato Boom er orienteret mod meningsfyldt forhold til visningen af ​​ægteskab og stifte familie. Det er derfor, du vil møde folk på vores bedste dating site, der ønsker at finde kærligheden. Overraskende mange mennesker finder det søgte kærlighed tak for en stor del streng moderation. Det er meget let at lave ny dato her: bare åbne en profil person du kan lide og send ham / hende en privat besked til højre på hans profil. Det er så nemt, er det ikke? glemme alt om dine tidligere mislykkede online datingsider forsøg, for i dag du begynder at føle noget nyt! Du vil helt sikkert finde det, du leder efter. Du kan gøre dit liv lysere og bedre. Alt du behøver er at bruge flere minutter og deltag i vores Date Boom - det er virkelig 100% gratis dating site!
Er dit kærlighedsliv i et dødvande? Er du bekymret for syg, fordi du lige har brudt op med din elskede, eller fordi du er ved at gøre det?

Ofte finde nyttige oplysninger, du kan stole på denne meget personlige emne kan være svært. I min erfaring over tid hjælpe en masse mennesker med deres problemer i parforholdet, bemærkede jeg en sådan ressource manglede. Det er præcis derfor jeg har oprettet tilbud, at levere kvalitet forholdet rådgivning du kan stole på og stole på!

Jeg forstår præcis, hvad du går igennem, som jeg har været der så godt! Jeg forstår situationens hastende karakter, og hvor vigtigt det er for dig at gøre de rigtige ting for at få din kæreste tilbage. Jeg er overbevist om, at kærlighed er noget, vi mennesker kan simpelthen ikke leve uden, fordi vores liv vil være blottet for farve, hvis vi ikke har kærlighed som et centralt element.

Du har sikkert allerede ved, at eventuelle forkerte bevægelser kan ødelægge dine chancer for at få din kæreste tilbage igen, og kan faktisk gøre din situation værre ! Det vil virke alle har råd til dig
i din nødens stund, www.parforhold-parterapi.dk/tilbud men ofte dette forhold råd overbelastning kan forvirre mere end det hjælper!

Dine venner og familiemedlemmer kan være velmenende, når de leverer forholdet rådgivning, men gør de virkelig ved, hvordan de kan hjælpe dig med at vinde tilbage din kæreste? Har de virkelig forstår din personlige situation? Desuden er de virkelig kvalificerede og objektive nok til at hjælpe dig gennem en hård plaster? Dine venner og familie vil ofte give dig forholdet rådgivning i København, der er stærkt farvet af deres egen romantiske forhold eller oplevelser, eller fordærvet af deres interesser i dit forhold.

En person, der lige er blevet skilt kan give dig meget negativ forholdet rådgivning, mens en nygift kan give dig positiv rådgivning, der er optimistisk til det punkt at være urealistisk. Hvis en ven eller forælder til din aldrig lide din partner i første omgang er det usandsynligt, at du vil få råd til at forsone sig med denne person, selv om dette er hvad du så desperat ønsker.

Du vil simpelthen spilde kostbar tid på at gøre de forkerte ting, og din tidligere kæreste vil kun blive endnu mere væk fra dig i Kolding. Må ikke spilde mere tid!

Hvis du er træt af at få den forkerte forhold råd fra familie og venner, så jeg vil opfordre dig til at gå igennem de tilgængelige oplysninger på dette site. Hos WinBackYourLover.com, er mit mål at give dig en enorm mængde information samt tips og tricks til at hjælpe dig med at gendanne, reparere og administrere dit kærlighedsliv mere positivt.

Som en sidebemærkning, jeg for nylig opdaget en video af TW Jackson, forfatter til den bedst sælgende forholdet bog på markedet, The Magic Of Making Up. Jeg vil anbefale at se denne video, da det har nogle rigtig gode forhold råd i den. Der er nogle drejninger - nogle af de teknikker, han har vist sig at være en succes er ikke, hvad du måske tror, ​​og de kan overraske dig! Jeg håber du finder det nyttigt:
Datingsider med parforhold er ret begrænset, hvis ikke-eksisterende. Mens de har de samme drømme og ønsker som enhver teenager, deres sociale underskud forhindre dem fra dating. Teenagere og voksne fortæller, at de ikke kan fortælle, hvis nogen afviser dem høfligt eller flirte at vise interesse. En dreng med  parforhold  www.politiken.dk/tjek/sundhedo… kan forfølge en pige, indtil hendes forældre nødt til at sætte en stopper for det, fordi han ikke forstår hendes høflige forsøg på at fortælle ham, at hun ikke er interesseret. Andre glip af muligheder for at bede om en datingsider, fordi de ikke kan genkende tegn på interesse.

Når datingsider begynder, at det er vanskeligt parforhold uorden teenagere og voksne har med at udtrykke følelser og deling af følelser er en barriere for at fremme ud over dating. Ensomhed og depression ofte opstår i de unge voksne år som følge af den manglende evne til dato og etablere et tæt forhold.

De sociale kompetencer den voksne verden og datingsider verden er meget mere subtil, end de færdigheder, de brugte i barndommen og ungdommen, og mange voksne med  parforhold  beskriver, at i stedet for at komme nemmere i voksenalderen, datingsider faktisk bliver vanskeligere. datingsider-siderafdating.dk/ Andet end at vide, ikke at spørge en gift person eller en person i et forhold, de ikke ved, hvordan man skal vurdere, hvem der er et passende valg for en dato. Mens mange parforhold uorden voksne gør dato, har en stor procentdel aldrig datingsider.
Hvordan finder du styrken til at forlade et forhold, som du kender, er ikke godt for dig og vil nok aldrig ændre sig? Jeg kender alle siger at være alene vil være fint, men jeg har panikanfald lige tænker over det (www.xn--bedreparforholdkbenhav…)
. Jeg ved, jeg er muligvis et lidt co-afhængig, fordi jeg aldrig har været på min egen, heller ikke jeg har nogen lyst til at være. Men jeg kender mit nuværende forhold er ikke går godt. Jeg tror, ​​at min b / f har uløste vrede spørgsmål, der stammer fra hans barndom (misbrugende far, passiv mor), så han er verbalt misbrugt, og ikke respekterer kvinder, fordi hans mor aldrig stak op for ham, bare lade hans far slå crap ud af ham. Også hans sidste g / f sluttede deres engagement pludselig, og selvom hun var en total b **** til ham hele tiden de var sammen, jeg ved, at han stadig elsker hende. Det er ligesom han ikke vil rette sin vrede, hvor det virkelig skal være - på den person, der sårede ham mest, og benyttede sig af ham - i stedet for han langer ud efter mig. Jeg ved, han vil aldrig ændre sig, fordi han ikke se problemet. Jeg tror, ​​han ville drage fordel af vrede forvaltning, men han bliver vred over omtalen af ​​den. Og jeg kan ikke udholde tanken om at være på min egen. Plus jeg egentlig ikke gør nok penge til at støtte mig, medmindre jeg bor i en sprække kvarter, som jeg nægter at gøre. Jeg har prøvet at ændre mig og hvordan jeg reagerer på hans udbrud. Jeg har prøvet at programmere mig at holde op er så følsom, fordi jeg er blevet rejst i en kærlig familie, og han ofte siger jeg bare forkælet. Men jeg bruger en masse tid på at græde mig selv til at sove, fordi hans ord og hans handlinger sårede mig. Jeg har prøvet at fjerne de "triggere", der kan forårsage et udbrud, men jeg begynder at indse, at de altid ændre, og jeg kan ikke holde gå på æggeskaller. Jeg ved aldrig, hvad der kommer til at sætte ham ud, og selv når jeg har prøvet at tale med ham om dette i løbet af de tidspunkter, hvor han er rolig og virker som om han kunne være modtagelig, han springer op. Jeg ved det bliver en usund forhold, men jeg elsker ham så meget, jeg ved ikke hvordan man kan finde styrken til at komme ud. Der er tidspunkter, hvor han kan være sød og kærlig, og det giver mig håb. Jeg ved, hvis jeg kunne se mere af den side af ham, og mindre af det andet jeg ville ride ud bump og bo hos ham. Jeg ønsker, at vores forhold til at arbejde ud, men han er iført mig ned.
"Ægteskabet er et helt andet fænomen: Det er et klimaks af kærlighed Det har intet at gøre med loven Det er en sammensmeltning af to hjerter i hele Driften af to personer i synkronicitet er ægteskabet...." - Osho

Ægteskab er en vigtig liv begivenhed. Forskellige mennesker har forskellige betydninger for ægteskab. For forældre, er ægteskabet af deres døtre betragtes som et vigtigt ansvar. Nogle begynde at gøre forberedelser til det på fødslen af en datter. Som beskrevet i vedaerne, det markerer overgang, når en voksen træder ind i anden fase I. e. Grahastha Ashram af de fire stadier i livet. Nogen beskrev det som 5 "S-teori". Hvor 1. S står for Sacrifice, 2. S står for Space i forholdet. 3. S står for Sense of Understanding og tro. 4. S står for følelse af skam og 5. S står for Sikkerhed. Andre kaldte det som en tre benet løb på 3 K'er, dvs et forhold præget af kompromiser, forlig og konflikter. Nogen ser det som et udgangspunkt for en komplet og lyksaligt liv og for andre er det liv kompromiser og slaviske justering.  

Ægteskab provenuet fra en romantisk, intensiv, forelskelse scenen til en problemløsning, omfattende forhold. I den tidlige fase, viger virkelighed og fantasi dominerer, og når virkeligheden væve betydeligt i senere tidspunkt, store konflikter opstår. Den oprindeligt mest tiltalende kvaliteter blev senere kilder til stor irritation. I honning månen fase, kræver partner lidt, men får alt, da den anden er på udsigtspunkt, dvs. give alle og spørger ingenting. Denne tilstand af galskab ændringer, under passagen af tid. Den romantiske spørgsmål er erstattet med dagligdags problemer som at balancere checkhæfte, svigerbørn og familie spørgsmål, bleskift osv. afhængighed niveau fremmes ved at leve sammen øger forventninger og gnidninger og stof fik værste, da hver partner ønsker ens egne behov der skal opfyldes først, inden man møder de andre.  

Mange enkeltpersoner, der kommer ind ægteskab er ofte på udkig efter en måde at løse udækkede behov og er hæmmet i deres evne til at give. Den normale stress i en skiftende forhold påvirker disse mennesker mere intenst. Der er antallet af ægteskaber belastning under dette pres og har brug for hjælp til at fastholde, at kærlighed og tro på forholdet. Med andre ord skal her person, ægteskabsrådgiver at fastholde ægteskabelig lykke eller ægteskab.  

Små ting stof i ægteskabet. Man ønsker at sove med lys på og andre off. Manden kan trykke på tandpasta tuben fra i bunden, konen øverst. Et argument beskytte. Hver ægtefælle er i stand til at se de bedste såvel som dårligste del af personligheden. Det er kun ignorerer de negative og værdsætter de gode aspekter af personligheden, først da de langvarige forhold kan etableres. Ægtefæller er mennesker, ikke engle. Man siger, at et godt ægteskab skal oprettes. Det er evnen til at tilgive og glemme hvilket i sidste ende fører til et lykkeligt ægteskab.  

''Et godt ægteskab er en, der giver mulighed for forandring og vækst i individer og i den måde, de udtrykker deres kærlighed "-. Pearl Buck  

Nøglen til en vellykket ægteskab er gensidig respekt, forståelse, kærlighed, omsorg, lidenskab, ansvar, tillid, anerkendelse, sikkerhed, justering og sidst men ikke mindst engagement, som er yderst vigtig del af det.  

Institutionen for ægteskabet ændrer sig med tiden. Tidligere ægteskaber her arrangeres gennem familie, venner, purohits og nu elektroniske medier er kommet i systemet for match-making. Forskellige internetsider rådighed med data ville være brud og brud grooms. "Lux perfekte brud" en tele seriel er et eksempel på ægteskabelige alliancer via elektroniske medier. Tidligere gang bundet i ægteskabelig knude, ægtefæller bor indtil deres sidste dag i tykt og tyndt. Manden har ofte været den dominerende kraft, og i nogle tilfælde, lider den bedre halvdel i hele hendes liv og tænkte på skilsmisse næppe kommer til deres sind. Dag, i ægteskabet, vil kvinden til at vokse. Hun ønsker at inkarnere den nye kvinde, hvilket er en afvigelse fra det traditionelle ægteskab. Skilsmisser har været hævet i løbet af det sidste årti eller deromkring i Indien. Men en tanke af skilsmisse er stadig et tabu blandt de traditionelle segmenter af samfundet.
Du elsker din partner meget højt. Du ønsker at behage ham for enhver pris i dette forhold. Du vil gå ud af din måde at skabe det perfekte liv for ham ved at reducere eller eliminere alle hans stress og pres af livet. Hvad kan være galt med at hjælpe folk og sikre, at fred og harmoni eksisterer uanset hvor du er? Er dette ikke budskabet om, at forholdet rådgivning eksperter, religiøse ledere og bøger om dyder lære os, når vi går gennem vores udviklingstrin?

Du kan indtaste et værelse og finde måder at underholde gæsterne, selvom du hellere undgå folkemængder. Folk er tiltrukket af din sans for humor og charme. Du er festens midtpunkt, og synes at have din handle sammen. Start et forhold er let at gøre. Folk ville aldrig gætte på, at du er meget usikker og bange for afvisning. Du oplever problemer med at administrere dine stærke følelser af frustration og vrede. Du indtaster relationer med personer, der let sender til Deres synspunkter og demonstrere blind loyalitet. Er ikke et forhold, hvor en person hænger på din hvert ord, gerning, et bæredygtigt? Hvor længe kan en person vise ubetinget accept til hver af dine tanker, følelser og adfærd? Hvad ville forholdet rådgivning eksperter sige om din adfærd i et forhold?

Finde nogen til at indgå i et forhold er faktisk ganske let. At finde nogen til at begå i den ene, mens den faktisk opfylder dine fysiske og følelsesmæssige behov, er imidlertid en anden historie. De to foregående afsnit viser, hvordan relationer kan blive destruktive og er i desperat behov for forhold, hjælp og rådgivning. Forholdet rådgivning emner som possessiveness, obsessiveness, høj vedligeholdelse, i love, frygt, og røde flag, kan alle skabe hindringer for en vellykket gennemførelse af et forhold. De bøger, message boards, blog, artikler og merchandise placeret på dette websted, vil rådgive om relationer og hjælpe med at besvare barske forhold spørgsmål og give måder at gøre din kærlighed og parforhold HOT og meningsfulde igen! Se hvad andre har at sige om familien, skilsmisse, ægteskab, vold i hjemmet, børns udvikling, og andre råd om relationer i forholdet message boards, forholdet rådgivning artikler og forholdet blog.